PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ (10 PAX)

De Recetas
INGREDIENTS
Per a la Brandada
500 g d bacallà dessalat
3 dents d’all
250 g de nata
sal i pebre
oli oliva
30 u de pebrots de piquillo (en conserva)

PREPARACIÓ
Escalfar l’oli a 80ºC i posar el bacallà amb els alls fins que el bacallà sigui vuit. Si no es pot prendre la temperatura, escalfar l’oli amb els alls i quan comencin a sortir bombolles apartar l’oli del foc. Afegir el bacallà i deixa’l dins de l’oli fins que estigui les lames separades. (d’això se’n diu confitar).
Triturar els alls amb el bacallà i afegir l’oli de confitar-lo, fins que quedi una textura de nata muntada.
Mesclar amb la nata muntada.
Posar en una màniga pastissera i farcir els pebrots del piquillo.

Es podem menjar freds o calents
Si es vol es pot posar formatge ratllat i gratinar al forn.
També es pot acompanyar de salsa de pebrot de piquillo.

Salsa de piquillos.
Sofregir 2 alls picats i 4 unitats de pebrot del piquillo.
Afegir 1 got de nata i coure junt
Salpebrar.
Triturar.

No hay comentarios: