BRAÇ DE GITANO

BRAÇ DE GITANO (10 PAX)
INGREDIENTS
Planxa
4 ous
120 g sucre
120 g farina
Farcit

300 g de nata per a muntar (35% MG)
30 g sucre
Crema
250 g de llet
2 rovells
45 g de sucre
25 g maicena

PROCEDIMENT
Planxa
Muntar les clares a punt de neu, afegir el sucre i batre.
Afegir el rovell i remenar molt poc.
Afegir la farina tamisada i remenar amb una llengua o una espàtula.
Estirar en una safata de forn sobre paper sulfuritzat o sobre silpad.
Coure a 160 ºC fins que estigui sec.
Crema
Bullir la llet.
Blanquejar els rovells amb el sucre (batre fins que la mescla sigui de color blanc).
Afegir la maicena.
Mesclar tot junt i posar a coure al foc fluix. Remenar amb barilles fins que hagi espessit i hagi bullit.
Estirar en una bandeja i refredar.
Farcit
Muntar la nata i afegir el sucre.
Muntatge
Posar una mica de crema a sobre de la planxa. Posar nata muntada i enrotllar.
Cobrir de crema i congelar.

*Treure del congelador una hora abans de menjar.
En el moment de menjar posar sucre per sobre i cremar-ho amb una pala de cremar.

No hay comentarios: