De Recetas |
INGREDIENTS
Bizcotxo
90 g sucre
90 g farina
3 ous
Sucre glaç
Massa
4 ous
120 g sucre
500 g mascarpone
Almivar
200 g sucre
150 g aigua
50 g cafè
Cacao en pols
PREPARACIÓ
Bizcotxo
Muntar les clares a punt de neu i afegir el sucre.
Afegir els rovells i remenar poc.
Afegir la farina i mesclar amb molta cura.
Posar sobre paper sulfuritzat o silpad. Posar sucre glaç per sobre i deixar que l’absorveixi.
Coure a 180ºC, fins que sigui ben sec
Almívar
Posar l’aigua i el cafè a bullir i afegir el sucre. Deixar bullir la mescla 5 minuts i refredar.
Massa
Blanquejar ous i sucre
Posar a coure a bany maria, fins que comenci a fer escuma.
Treure del foc i batre fins que es refredi.
Afegir el mascarpone I remenar.
MUNTATGE
Pintar el bizcotxo amb l’almivar fins que estuigui ben moll.
Posar-ho en un motlle i posar a sobre la crema de mascarpone.
Refredar a la nevera o al congelador (més ràpid)
Abans de serfir espolvorejar cacao per sobre.
*es poden fer diferents capes, i només a la última posar cacao
No hay comentarios:
Publicar un comentario