PASTÍS DE TRUITES / PASTEL DE TORTILLA

De Recetas
PASTÍS DE TRUITA
INGREDIENTS
Truita de patates
Truita de ceba
Truita de xampinyons
Truita de tonyina
Truita de carbassó

Beixamel
250 g llet
2CS farina
1CS mantega

Salsa de tomàquet
250 g de tomàquet ratllat
sal

PREPARACIÓ
Fer les diferents truites: sofregir el carbassó, o la ceba, o les patates... Batre ous, salpebrar i mesclar tot junt. Posar en una paella amb 1CS d’oli i coure per una cara, donar la volta i coure per l’altre. S’ha d’intentanr que no quedin molt gruixudes.
Fer una beixamel bastant líquida. Desfer la mantega i afegir la farina. Torrar i coure fins que la farina sigui dorada, i afegir la llet poc a poc. No deixar de remenar. Condimentar amb sal, pebre i nou moscada.
En una safata de forn posar una truita, i una capa fina de salsa de tomàquet, una altre truita, i una altra capa fina de tomàquet. Així amb totes i al final cobrir amb beixamel.
Posar al forn i escalfar.

*el tomàquet es posa per a que sigui més lleuger, però és optatiu
** es pot posar formatge per fondre per a sobre
*** es poden fer les truites del que es vulgui.

No hay comentarios: