PROFITEROLES / LIONESES

De Recetas
PROFIRETOLS I LIONESES
INGREDIENTS
200 ml llet
200 ml aigua
3 g sal
3 g sucre
205 g mantega
280 g farina
4 ous

Nata
Sucre
Xocolata
Crema pastissera

PREPARACIÓ
Bullir la llet amb la mantega, la sal, el sucre i l’aigua.
Afegir la farina de cop, i retirar del foc.
Remenar amb espàtula fins que sigui una massa homogènia.
Afegir els ous un a un, i remenar molt, fins que la massa estigui molt ben mesclada.
Posar en una màniga pastissera i posar sobre una bandeja de forn, formant boletes.
Coure al forn, a 200ºC i amb la porta una micona oberta. Quan hagin inflat, tancar la porta del forn i acabar de coure.
Refredar.

Muntar la nata, fer la crema pastissera, desfer la xocolata.
Obrir la massa per la meitat i farcir amb nata o crema pastissera. Posar xocolata desfeta per sobre i menjar!

No hay comentarios: