RISSOTTO

De Recetas
RISOTTO (10 PAX)
INGREDIENTS
1 kg d’arròs
5 u cebes picades
5 u all picat
500 g de bolets a daus petits
Farigola
Mantega
Parmesano
Sal
Oli
Pebre
Fondo de verdures o de pollastre (o aigua)

PREPARACIÓ
Fer un siofregit amb la ceba i l’all.
Afegir els bolets i sofregir. Condimentar.
Afegir l’arròs i anacarar-lo (sofregir-lo fins que comencia canviar el color de blanc a transparent).
Mullar amb el fondo fins a cobrir l’arròs. Baixar el foc i remenar.
Afegir aigua a mesura que l’arròs l’absorveixi. Remenar l’arròs epr tal de que deixi anar l’almidó i s’aconsegueixi una consistència cremosa.
Quan l’arròs ja sigui cuit, deixar evaporar l’aigua, i afegir la mantega i el formatge.

No hay comentarios: