De Recetas |
CANELONS D’ESPINACS (10 PAX)
INGREDIENTS
Sofregit:
1 kg de ceba
4 d d’alls
200 g de tomàquet
Beixamel:
½ kg ceba
2’5l de llet
½ kg farina
1 CS mantega
1 cc nou moscada
Farcit:
2 kg d’espinacs
500 g de sofregit
200 g pinyons
200 g panses
1’5 paquets de Pasta de canelons
1 sobre de formatge ratlla
1CS mantega
PREPARACIÓ:
Sofregit:
Picar la ceba i els alls ciselé. Sofregir.
Ratllar el tomàquet i afegir.
Coure 30 minuts, fins que estigui ben daurat, a foc lent.
Condimentar i reservar
Beixamel:
Picar la ceba ciselé. Sofregir amb la mantega.
Afegir la farina i torrar lleugerament.
Afegir la llet poc a poc i anar remenant. Bullir fins que quedi espessa.
Farcit:
Saltejar els pinyons en una paella, afegir els espinacs i desprès les panses. Quan estigui cuit afegir el sofregit i coure tot junt 5 miunuts.
Pasta:
Bullir la pasta. Escorre-la i posar-la sobre un drap.
Farcir amb una cullerada de farcit i enrotllar.
Posar en bandeja de forn ordenats.
Cobrir amb la beixamel, formatge ratllat i una mica de mantega. Posar al forn fins que gratini.
No hay comentarios:
Publicar un comentario