INGREDIENTS
Amanida
1 kg patates
250 g ceba
4 u cogombre
4 u pebrot vermell
200 g pèsols
200 g pastanaga
5 ous
Maionesa
2 ous
oli oliva
oli girasol
sal
pebre
PREPARACIÓ
Amanida
Tallar les patates mirepoix. Posar-les a bullir. Escorre-les i refredar a la nevera.
Posar a bullir 5 ous. Coure’ls durant 12 minuts. Refredar i tallar macedònia.
Bullir els pèsols i refredar.
Rebaixar el pebrot i tallar a rombes.
Tallar la ceba, la pastanaga i el cogombre a ciselé.
Maionesa
Posar 2 ous amb sal i pebre en el got de túrmix. Afegir 200 g d’oli. Batre sense moure el túrmix fins que estigui lligat. Afegir més oli per espessir. Acabar amb unes gotes de llimona o de vinagre.
Mesclar les verdures i posar la maionesa segons agradi.
1 comentario:
L'amanida de patata estava exquisida!!
Publicar un comentario