TAJINE KEFTA




INGREDIENTS (10 PAX)

Salsa de tomàquet
150g ceba
300g tomàquet
4 dents d’all (dientes de AJO)
Sal, pebre, oli

Tajine
1 kg de carn picada (xai o vedella)
Salsa de tomàquet
100 g ceba
150 g ceba
100 g pèsols (GUISANTES)
4 dents d’all
Julivert
Pebre vermell dolç
Pebre negre
Comí
Safrà
Sal
Oli


PREPARACIÓ
Salsa de tomàquet.

Tallar la ceba ben petita (picar o tallar ciselé). Posar-la a una paella amb una mica d’oli i sofregir (coure a foc lent fins que estigui transparent
Tallar l’all a làmines fines (emincé) i incorporar a la ceba.
Quan estigui daurat afegir el tomàquet triturat.
Posar la sal i les espècies (condimentar).
Deixar coure a foc lent durant 10 minuts.
*Pot ser fa falta sucre per compensar l’acidesa.

Tajine.

Condimentar la carn amb les espècies (Mesclar la carn amb la sal, pebre, comí, la ceba i el safrà).
Fer boles petites i reservar (deixar guardat fins que ho tornem a utilitzar)
En una cassola de fang (tajine) sofregir la ceba i l’all. Després afegir la carn i fregir.
Després afegir (añadir) la salsa de tomàquet i els pèsols.
Finalment afegir el julivert i servir!

No hay comentarios: