TARTALETA DE POMA

De Recetas
TARTALETA DE POMA
INGREDIENTS
Crema pastissera
250g de llet
2 rovells
20 g de maicena
g de sucre

4 u pomes
1 làmina de pasta de full
Sucre

PREPARACIÓ
Crema pastissera
Bullir la llet.
Blanquejar els rovells amb el sucre (batre fins que la mescla sigui de color blanc).
Afegir la maicena.
Mesclar tot junt amb la llet i posar a coure al foc fluix. Remenar amb barilles fins que hagi espessit i hagi bullit.
Estirar en una bandeja i refredar.

Tallar les pomes a làmines
Estirar la massa de full amb el rodet i posar la crema pastissera.
Posar la poma a sobre i posar una mica de sucre
Posar al forn a 180 i coure fins que la massa i les pomes estiguin cuites.

* es pot tallar la massa de full en quadradets o en rodones per a fer postres individuals.

No hay comentarios: