PASTA FRESCA

De Recetas
RAVIOLIS FRESCOS
INGREDIENTS
Per a la pasta
Farina
Sal
Oli
Ou
Aigua

farcit 1 farcit 2 farcit 3
Pebrot sofregit ceba sofregida pastanaga sofregida
Ceba sofregida tomàquet TPM ceba sofregida
Formatge de cabra orenga pollastre picat i fregit
Fruits secs triturats sal beixamel
Sal pebre sal
Pebre pebre
nou muscada

PREPARACIÓ
Fer els farcits: tallar les verdures, coure-les i mesclar per ordre. Refredar
Fer la massa i estirar. Posar una cullaradeta de farcit en una làmina de pasta. Pintar amb aigua el voltant de cada farcit, i posar una altra làmina de pasta per sobre. Tancar sense que quedi aire per dins i reservar amb una mica de semolina.
(mirar el video http://www.youtube.com/watch?v=xMgdrUqyBZU&feature=related )
Bullir els raviolis i acompanyar-los de salsa.

*també es poden fregir i prendre com un aperitiu.

No hay comentarios: