COCA DE SARDINES / TARTA DE SARDINES

De Recetas
COCA DE SARDINES (10 PAX)
INGREDIENTS
Massa arenosa
450 g farina
210 g mantega freda tallada a daus
120 g aigua
1 CS sal
aigua

Sofregit de tomàquet
2’5 k de sardines mitjanes
500 g tomàquets

PREPARACIÓ
Massa arenosa

Amassar la farina, la sal i la mantega amb els dits, i el més ràpid possible per a que la mantega no es desfaci, i aconseguim una massa que sembli sorra.
Afegir aigua si cal, i amassar fins que quedi una massa compacta.
Deixar reposar a la nevera per a que quedi dura i es pugui treballar millor.
Estirar amb un rodillo i tallar-la a quadrats grans.
Coure al forn a 160 ºC fins que estigui cuita.

Sardines

Filetejar les sardines.

Tomàquets

Tallar els tomàquets a làmines molt fines.

Muntatge

Posar sofregit a sobre de la massa.
Desprès posar 3 làmines de tomàquet.
Posar sal i orenga
Posar les sardines i salar-les.
Posar una mica d’oli i coure al forn a 200 ºC, durant 5 minuts.

No hay comentarios: