PAELLA

De Recetas
PAELLA (10 pax)
INGREDIENTS
1 kg d’arròs
200 g sèpia a daus
10 u gambes
200 g de cap de costella
100 g de pèsols
250 g ceba rallada
300 g carxofes a tires
250 g tomàquet rallat
200 g mongeta tendra a daus
2 / 3 l de fondo d’au o sinó aigua.

PREPARACIÓ
Salpebrar la carn, marcar en una paella i retirar
Salpebrar les gambes i la sèpia, i marcar en la mateixa paella. Retirar.
En el mateix oli, posar la ceba i sofregir. Desprès afegir el tomàquet i sofregir també. Afegir també la mongeta tendra, la carxofa i l’all tendre. Condimentar.
Quan sigui tot sofregit afegir l’arròs i fregir durant uns minuts.
Afegir la sèpia i la carn i mullar amb 2 l fondo.
Coure a foc fort fins que es posi a bullir. Desprès baixar una mica el foc. No remenar gaire.
Coure fins que l’arròs sigui cuit. Si cal més fondo afegir.
En els últims minuts afegir les gambes.
Deixar reposar 10 minuts tapat.

*els ingredients de la paella poden varien segons regions, gustos o despenses!

2 comentarios:

Receptes.org dijo...

Quina bona pinta!!!

BAG dijo...

¡Hola! Ens encanta la teva recepta!

Som l'equip de La Sirena i estem realitzant un concurs de videorecetas al nostre blog, ens encantaria la teva participació ¡el premi per al millor són 300 euros! Et deixem el link per si t'animes:

http://blog.lasirena.es

Moltes gràcies